poszukuję osoby/osób z wiedzą merytoryczną na temat... |
Autor |
Wiadomość |
kania ruda

|
Wysłany: 2009-06-10, 09:21 poszukuję osoby/osób z wiedzą merytoryczną na temat...
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie po mojej długiej nieaktywności tutaj.
Tym razem jestem tu niejako oficjalnie i mam zapytanie do wszystkich osób chętnych aby mi pomóc.
Poszukuję osoby lub osób posiadających wiedzę merytoryczną i nie tylko, w kwestii pomnikowych alei drzew na terenie województwa mazowieckiego. Osób, które znają się na ekologii roślin drzewiastych, potrafią opisać konkretną aleję znajdującą się w rejestrze pomników przyrody. Jeśli te osoby mogą zrobić lub posiadają zdjęcia takich alei będzie to dodatkowy atut.
Zapytanie jest wstępne, nieoficjalne i nie ponoszące za sobą żadnych konsekwencji, po prostu muszę rozeznać się w tym zakresie i wiedzieć kogo w razie czego prosić o pomoc przy wydawnictwie na ten temat.
Już przejrzałam zasoby internetu, wiem mniej więcej gdzie szukać takich specjalistów, ale wiedząc że na forum znajdują się osoby "siedzące" bliżej w tym temacie, pozwoliłam sobie zamieścić to zapytanie.
Z góry dziękuję za pomoc!
Jeżeli macie nazwiska, namiary na takie osoby to proszę piszcie mi na priv.
Pozdrawiam, Ania |
|
|
|
 |
Jarek P
|
Wysłany: 2009-06-10, 12:28
|
|
|
A mozesz napisać coś wiecej na temat samej publikacji - co planujes napisać, kto chce to wydać? |
_________________ Jarosław Paciorek |
|
|
|
 |
Cephalanthera
rubra....

|
Wysłany: 2009-06-11, 21:09
|
|
|
kania ruda napisał/a: | Poszukuję osoby lub osób posiadających wiedzę merytoryczną i nie tylko, w kwestii pomnikowych alei drzew na terenie województwa mazowieckiego. Osób, które znają się na ekologii roślin drzewiastych, potrafią opisać konkretną aleję znajdującą się w rejestrze pomników przyrody. Jeśli te osoby mogą zrobić lub posiadają zdjęcia takich alei będzie to dodatkowy atut. |
poszukujesz osób które juz tą wiedzę mają, czy osób które w razie czego potrafiły by zrobić jakąś inwentaryzacji i ocenę ekologiczną pomników? |
_________________ To jest mój świat....
 |
|
|
|
 |
kania ruda

|
Wysłany: 2009-06-15, 10:04
|
|
|
odpisałam Panom na privie |
|
|
|
 |
bot
|
Wysłany: 2009-06-16, 15:22
|
|
|
mnie by tez ta kwestia interesowała - znam nawet jedną taką aleję w Warszawie, ale sądzę, że została już opisana |
|
|
|
 |
Wujek Adam
SE-TP"B"

|
Wysłany: 2009-06-18, 00:55
|
|
|
Kilkakrotnie uczestniczyłem w pracach nad projektowaniem i oceną zdrowotności takich alei - głównie na Mazowszu.
Podczas tych projektów interesowały mnie zwłaszcza sprawy związane z entomologią, ale nie tylko. Jakby co, chętnie służę pomocą.
Z pozdrowieniami:
Wujek Adam |
_________________ Wiadomo, Sekcja Entomo...
 |
|
|
|
 |
kania ruda

|
Wysłany: 2009-06-23, 08:51
|
|
|
Bardzo dziękuję za wszystkie oferty współpracy
Jak już coś będzie się klarować to poproszę wtedy o Wasze namiary |
|
|
|
 |
kania ruda

|
Wysłany: 2009-08-17, 14:41
|
|
|
Niestety, wydanie albumu zostało przeniesione w czasie... zamykam więc sprawę.... |
|
|
|
 |
|