Obóz nad Bugiem 2009 |
Autor |
Wiadomość |
Dominik
|
Wysłany: 2009-08-12, 12:54
|
|
|
Z ta rezerwacją jest tak. Jeżeli domek zwolni się już w niedziele (dzisiaj będę wiedział) to zjeżdżamy się w niedziele wieczorem i w poniedziałek będziemy mogli już zacząć działać. Szkoda tracić jeden dzień, skoro jest co robić Ci co nie mogą będą mogli przyjechać w poniedziałek.
Do ekipy dopisuje Filipa Jarzombkowskiego (przyjedzie w poniedziałek) oraz 4 koleżańki z Centrum Ochrony Mokradeł. |
_________________ Dominik Krupiński
TP "Bocian" |
|
|
|
|
Kejbii
|
Wysłany: 2009-08-12, 19:44
|
|
|
A czy zostanie przyjęty do Obozu skromny wędrowiec w piątek 21.08 po południu ? Byłby do końca... (praca nie pozwala mi przybyć na cały tydzień :/ )
Karimatka + śpiwór + "Warto zabrać ze sobą latarkę, kalosze, ubranie robocze i oczywiście lornetkę." - wsio mam na stanie w moim pojeżdzie
:tup: |
_________________ Kazik - Jesień:
http://www.youtube.com/wa...lf=results_main
|
|
|
|
|
Dominik
|
Wysłany: 2009-08-13, 10:58
|
|
|
Przypominam, zakwaterowanie w Rzewuszkach koło Sarnak w gospodarstwie agroturystycznym Lidi i Bogdana Kościanów. Ich mieszkanie to pierwszy dom we wsi po lewej stronie. Jakies 50 m dalej jest drewniany domek "Pod Lipą" gdzie bedziemy mieszkać. Na rogu działki jest gniazdo baciana na słupie.
Jakby co to dzwoncie tel 602 282 549
Zjezdzamy się w niedziele wieczorem, , ale mozna przyjechac tez w poniedziałek. W niedziele ok godz. 18 robimy ognisko. W poniedziałek pracujemy w Kózkach w części południowej rezerwatu (tam gdzie w 2008 r.) Mozna wjechac do tej czesci rezerwatu polna drogą, ktora jest zaraz za wsia Kózki po prawej stronie.
W domku jest tylko 6 łóżek, dlatego też część osób będzie musiała spać na podłodze. Trzeba wziac ze soba karimate i spiwory. |
TP "Bocian" |
|
|
|
|
Dominik
|
Wysłany: 2009-08-13, 11:00
|
|
|
Kejbii przyjeżdżaj! Nie bój się, zostawimy ci kilka sosenek do targania na sobotę |
TP "Bocian" |
|
|
|
|
ATRAX
Paweł
|
Wysłany: 2009-08-13, 15:25
|
|
|
A czy będzie miejsce na ewentualny namiot jeśli ktoś będzie preferował ??? Pozdr. |
|
|
|
|
Dominik
|
Wysłany: 2009-08-13, 15:34
|
|
|
Jest tyle miejsca, ze starczy na małe miasteczko namiotowe Tak wiec nie będzie problemu. |
TP "Bocian" |
|
|
|
|
Aga
|
|
|
|
|
Batman
|
Wysłany: 2009-08-16, 16:41
|
|
|
hej ekipo, mnie niestety nie będzie w tym roku. Życzę owocnego wycinania, polowania z aparatem i lornetką, picia, grania, balowania i gotowania.
Pozdrawiam,
Grzegorz Gołębniak - Batman |
_________________ "Kiedy wytniemy ostatnie drzewo i kiedy zabijemy ostatnie zwierzę, to wtedy stwierdzimy, że nie możemy jeść pieniędzy". |
|
|
|
|
Basior
|
Wysłany: 2009-08-16, 17:48
|
|
|
Batman napisał/a: | Życzę owocnego wycinania, polowania z aparatem i lornetką, picia, grania, balowania i gotowania. |
I spływania Bugiem kajakami
Niespodzianka, na obóz jadą 4 kajaki. |
_________________ www.ussuri.pl |
|
|
|
|
xhardcorex
|
Wysłany: 2009-08-16, 18:00
|
|
|
Cytat: | Batman napisał/a:
Życzę owocnego wycinania, polowania z aparatem i lornetką, picia, grania, balowania i gotowania.
I spływania Bugiem kajakami
Niespodzianka, na obóz jadą 4 kajaki. | no to ubolewam, że mnie nie będzie również, ale dzisiaj śmigamy z rodzinką pilnować kuzynowi mieszkania w Gdańsku, to może coś morze nam ciekawego przyniesie |
|
|
|
|
Mirek
|
Wysłany: 2009-08-17, 06:55
|
|
|
Basior napisał/a: | I spływania Bugiem kajakam |
A kapoki są?! |
_________________ TP Bocian
|
|
|
|
|
Basior
|
Wysłany: 2009-08-18, 19:59
|
|
|
Mirek napisał/a: | A kapoki są?! |
oczywiście Burze nam nie straszne, jutro wyruszamy, ahoj!
Po deszczyku na Kózkach maślaczki sie pokazały, a dziś w obozie rozgrywki siatkówki były gorące. A sosenek prawie juz niema na wydmach |
_________________ www.ussuri.pl |
|
|
|
|
Bodzio
|
Wysłany: 2009-08-21, 09:59
|
|
|
O nie! Przez to, że przez ostatnie 2 miesiące nie miałem internetu informacje o obozie nad Bugiem przeczytałem za późno Mam nadzieje, że za rok będzie kolejny obóz. A kto wie może do tego czasu rozmnożą się kulony i w Kózkach osiądzie jakieś stadko |
|
|
|
|
Aga
|
|
|
|
|
Mirek
|