Obóz Bociani 2012 |
Autor |
Wiadomość |
Batman
|
Wysłany: 2012-07-15, 05:58 Obóz Bociani 2012
|
|
|
jak w temacie, tęsknię za starymi tematami obozowymi.
Dlatego nieśmiało pozwalam sobie zapodać takowy temat.
I się grzecznie zapytuję: czy coś w tym roku będzie się działo?
Pozdrawiam,
Batman |
_________________ "Kiedy wytniemy ostatnie drzewo i kiedy zabijemy ostatnie zwierzę, to wtedy stwierdzimy, że nie możemy jeść pieniędzy". |
|
|
|
|
Basior
|
Wysłany: 2012-07-15, 20:47
|
|
|
Batman napisał/a: | tęsknię za starymi tematami obozowymi. |
tęsknisz za tematem, chcesz sobie powspominać czy może chcesz jechac na jakis obóz?
PS prawdopodobnie od jutra kosimy groble w Kraśniczej Woli, traktor wykosi tylko koronę grobli, reszta dla ciebie |
|
|
|
|
Batman
|
Wysłany: 2012-07-15, 21:59
|
|
|
Basior napisał/a: | tęsknisz za tematem, chcesz sobie powspominać czy może chcesz jechac na jakis obóz?
|
Basior, a znając mnie to jak myślisz?
Wiadomo, że chciałbym gdzieś pojechać. Tylko tak od razu na hura, że jutro to nie bardzo mogę.
Jakiś obóz w sierpniu/wrześniu bym mógł zaliczyć w tym roku, a tu pustka. Czyżby duch w Bocianie zaginął? |
_________________ "Kiedy wytniemy ostatnie drzewo i kiedy zabijemy ostatnie zwierzę, to wtedy stwierdzimy, że nie możemy jeść pieniędzy". |
|
|
|
|
Basior
|
Wysłany: 2012-07-15, 22:18
|
|
|
Batman napisał/a: | Czyżby duch w Bocianie zaginął? | Wiesz, wytłumaczenie zawsze sie znajdzie, "wszyscy w terenie"
A o wrześniu myślimy o obozie na stawach, bo dużo tam jeszcze roboty, szczególy byc może wkrotce na forum, lub innym mniej zaśmieconym (zarobaczonym) miejscu. |
_________________ www.ussuri.pl |
|
|
|
|
Batman
|
Wysłany: 2012-07-15, 22:38
|
|
|
Basior napisał/a: | Wiesz, wytłumaczenie zawsze sie znajdzie, "wszyscy w terenie" |
ja tak specjalnie, by sprowokować A wytłumaczenie znam z autopsji
Basior napisał/a: | A o wrześniu myślimy o obozie na stawach, bo dużo tam jeszcze roboty, szczególy byc może wkrotce na forum, lub innym mniej zaśmieconym (zarobaczonym) miejscu. |
Czekam z niecierpliwością |
|
|
|
|
Basior
|
|
|
|
|
Batman
|
Wysłany: 2012-09-10, 13:23
|
|
|
Dzięki Basior, ale do 20.09 mam taki zajob że nie wiem za co sie najpierw brać, a potem też, tylko mniejszy. W tym roku już nie da rady, do połowy stycznia mam zajęty każdy tydzień. |
|
|
|
|
|