To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Przyrodnicze "BOCIAN"
Wszystko związane z przyrodą

SZPON: Gady i płazy - zagadka nr 2

calamita - 2010-12-13, 08:08
Temat postu: zagadka nr 2
przeglądałem posty w poszukiwaniu zagadek i znalazłem,więc zamieszczam drugą juz zagadkę we właściwym miejscu, czyli tutaj. A zagadka na najbliższy tydzień: co to za wąż?
niccolai - 2010-12-13, 08:46

Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---

TB - 2010-12-18, 19:19

Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---

Ania B. - 2010-12-18, 19:56

Ukryta Wiadomość:

Przemek A. - 2010-12-18, 22:54

Ukryta Wiadomość:

Kamil - 2010-12-19, 12:25

Ukryta Wiadomość:

calamita - 2010-12-20, 08:33

na zdjęciu jest nasz poczciwy zaskroniec zwyczajny. Wszystkim którzy odpowiedzieli prawidłowo gratuluję.
PS. Jestem mile zaskoczony ilością odpowiedzi, gdyż do ostatniej soboty była tylko jedna. Trzymajcie tak dalej.
za chwilę kolejna zagadka