To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Przyrodnicze "BOCIAN"
Wszystko związane z przyrodą

Kuluary - Nowy imidż Tp Bocian

Batman - 2006-03-16, 18:29

zoomaniak napisał/a:
a z jakim innym kolorem prócz zielonego kojarzą się wam Towarzystwa Przyrodnicze ?

Wydaje mi sie ze z takim jaki/e maja w wypromowanym logo, np. Salamandra żółto-czarna... salamandra, a TP. Bocian, chyba z białym, od bociana,
w koncu ciconia bianca, co nie :green:

zoomaniak - 2006-03-16, 18:33

Batman... no nie gadaj :D Ciconia biało-czarno-czerwona jest :P

Chciałbyś więcej... czerwonego ? :D

Batman - 2006-03-16, 18:34

zoomaniak napisał/a:
Batman... no nie gadaj Ciconia biało-czarno-czerwona jest

Chciałbyś więcej... czerwonego ?

Predzej czarne :twisted:

zoomaniak - 2006-03-16, 18:38

zawsze możesz monitor przyciemnić :D
Carduelis - 2006-03-30, 09:11

Czy ten pasek boczny do przewijania strony nie wydaje się Wam za mało widoczny? U mnie sie wcale nie odznacza. Czy to może tylko kwestia ustawienia monitora?
Jarek P - 2006-03-30, 09:14

Fakt. Chyba trzeba go trochę podostrzyć.
Marfu - 2006-03-30, 09:15

Chodzi o kolor? WIelkosc? Moze zamieść printscreen.
Jarek P - 2006-03-30, 09:17

zielony "suwak " z prawej strony do przewijania strony w kolorze bladej zieleni słabo odcina sie od szarego tła paska.
Batman - 2006-03-30, 11:03

Poza tym wydaje mi sie ze tematy sledzone sa wyroznione na seledynowy, ktory jest tak jasny ze prawie go nie widac, jak sie wejdzie w "Posty Nieprzeczytane" (NP). Moze to zmienic tak zeby byly ciemniejsze? I bynajmniej nie jest to wina jasnego ekranu, bo akurat korzystam ze zbyt ciemnego.
Alcedo - 2006-03-30, 11:06

Jarek P napisał/a:
zielony "suwak " z prawej strony do przewijania strony w kolorze bladej zieleni słabo odcina sie od szarego tła paska.
zalezy jakie kto ma ustawienia i jaką kto ma przeglądarke i jakiego kto ma tło ustawione :wink:

ja mam firefoxa, i paseczek do przewijania jest niebieski bo taką sobie skórke dałem w Firefoxie :)