Forum Przyrodnicze "BOCIAN"
Wszystko związane z przyrodą

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Basior
2007-02-09, 14:19
Gatunki Wilków
Autor Wiadomość
martynina 

Wysłany: 2007-02-01, 18:27   

Cytat:
więc z łaski swojej jak się nie znasz to nie ośmieszaj się wypisując tu brednie bo tylko ludzi sprowokujesz żeby się z Ciebie nabijali.

Corvus zastanów się zanim coś napiszesz... :???: :neutral:

martynina 

Wysłany: 2007-02-01, 18:39   

nie zdziwiłabym się jakby P@atryk przestał odwiedzać te forum... Jak chcecie nakłaniać ludzi żeby zaczęli interesować się przyrodą i środowiskiem, jak się z nich nabijacie... powodzenia i krzyżyk na drogę...

Corvus 
Corvus corax

Wysłany: 2007-02-01, 21:49   

martynina napisał/a:
Corvus zastanów się zanim coś napiszesz...

własnie wyobraź sobie że się zastanawiam dwa razy zanim coś napiszę.

zrozumiełem postawę p@tryka i fakt ze przyznał się do błędu:
P@tryk napisał/a:
Akurat nie zczeliłeś.Mam 13.A co do jednego wątku jestem jeszcze nowicjuszem w dziedzinie przyrody.Ale przecież na błędach sie człowiek uczy.Raz tak napisałem drugi już nie napisze

.......więc możesz już darować sobie te uwagi a nie roztrząsać po kilku dniach!!!!!

martynina 

Wysłany: 2007-02-01, 21:52   

będe roztrząsać :cool:
ktoś musi ...

Corvus 
Corvus corax

Wysłany: 2007-02-01, 23:01   

Twój wybór.............. :cool:

DarekŁ
[Usunięty]

Wysłany: 2007-02-02, 00:43   

Martynina - przecież ta sprawa już znalazła dobre zakończenie a Ty swoim postem po czasie wsadziłaś kij w ,,spokojne już mrowisko" :green:

GrzegorzBP 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2007-02-02, 10:41   

martynina napisał/a:
będe roztrząsać
ktoś musi ...

a fee... nie ładnie nawet ja sobie odpuściłem :green: :green: bierz przykład ucz się od starszych i nie wychodz przed orkiestrę - przyznał się przeprosił więc ruki pa szfam :green:

martynina 

Wysłany: 2007-02-02, 15:57   

jaki przykład... ?? zresztą nieważne, może i po czasie, ale ja tylko stwierdziłam fakt, a jak nie chcecie się z tym pogodzić wasza sprawa : P
i róbcie dalej jak uważacie...
a poza tym jakby każdy siedział cicho na tym świecie i nic nie mówił na to co się dzieje w okół niego zapanowałby chaos...
ktoś musi powiedzieć głośno NIE...
ale dobra nieważne... i tak wiem jaka będzie wasza odpowiedź na ten temat, więc nie musicie nic pisać... ale jak już mówiłam wcześniej róbta co chceta!!

GrzegorzBP 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2007-02-05, 07:17   

Czepiłaś się jak rzep psiego ogona albo pijany płota - chłopak się przyznał ale ok chcesz prostować - to będę Cię prostował - więc pilnuj się ja cie sledzę :green: :green: i od dzis dokładnie czytam twoje posty - spytaj Mirka co to oznacza :twisted:

martynina 

Wysłany: 2007-02-05, 19:50   

przepraszam... yhym... ty mnie zastraszasz?? to ma być groźba?? chyba to nie jest nic złego, że bronie jedną osobę, żebyscie dali jej spokój :neutral: a tak przy okazji jak już kontynuujesz ten temat to fajnie, że trzeba przepraszać za swoja niewiedze, żeby ludzie przestali sie z Ciebie nabijać... nieważne... nie wiem czy przeczytałeś mój ostatni post, ale napisałam tam że JUŻ SOBIE ODPUSZCZAM.. bo doszłam do wniosku, że nie ma sensu... a tak jak wy kiedyś oskarżaliście mnie, że 'otwieram dawno zagojone rany' tak samo Ty to robisz teraz, a nie wiem przypadkiem, czy to nie ty aby nie napisałeś mi, że mam brać przykład od starszych :roll: jeśli juz do końca ma być tak, że cokolwiek napisze na tym forum ma byc krytykowane i jak juz ma być zawsze tak, że to ja jestem ta zła i niedobra... po poprostu napiszcie mi to wprost... bo jak tak ma to wyglądać to lepiej, żeby w ogóle tego nie było... poprostu przestane odwiedzać te forum jak tak tego chcecie :sad:

GrzegorzBP 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2007-02-06, 08:20   

martynina napisał/a:
przepraszam... yhym... ty mnie zastraszasz?? to ma być groźba??

nie ja Cię informuję :green:
martynina napisał/a:
bo jak tak ma to wyglądać to lepiej, żeby w ogóle tego nie było... poprostu przestane odwiedzać te forum jak tak tego chcecie

coż jak mówi stare arabskie przysłowie "psy szczekają karawana idzie dalej"......

martynina 

Wysłany: 2007-02-06, 16:41   

możesz tylko żałować, że nie rozumiesz o czym szczekają owe psy.... w takim razie "żegnam" ... miłego kiszenia się we własnym bagnie...

GrzegorzBP 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2007-02-07, 09:14   

martynina napisał/a:
możesz tylko żałować, że nie rozumiesz o czym szczekają owe psy

to pretensja nie do mnie a do PANA BOGA ze WIglia tylko raz w roku :green: :green:
martynina napisał/a:
się we własnym bagnie...

coż ... lepesze własne niż cudze... :green:

forestman 
Zgórmysyn

Wysłany: 2007-02-07, 11:19   

martynina nie zrazaj sie hasłami Grześka - on jest znany z cynizmu co nie znaczy ze jest zły - to bardzo fajny kolega i dobry fachowiec :D
na forum sa rozne wypowiedzi ale nie trzeba od razu sie obrazac.

Beata 
Gorzów n/Wartą

Wysłany: 2007-02-07, 14:09   

forestman napisał/a:
na forum sa rozne wypowiedzi ale nie trzeba od razu sie obrazac.

też tak sadzę, specyfiką forum jest to, że nie wszyscy dmuchają w tą samą trąbę; od czasu do czasu musi wydzarzyć się jakaś gorąca dyskusja.
Grzegorz ma cięty język - sama kiedyś tego doświadczyłam :razz: - ale jednocześnie, tak jak napisał For i wiele razy Mirek i inni też, zawsze służy radą i pomocą i co ważne merytoryczną i fachową.
A że jest dokładny i dociekliwy, no cóż taki ma charakterek :wink:
Więc wracaj Martynino i przynieś swoje zabawki z powrotem :!:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi