Zamknięty przez: Basior 2007-02-09, 14:19 |
Gatunki Wilków |
| Autor |
Wiadomość |
martynina

|
Wysłany: 2007-02-01, 18:27
|
|
|
| Cytat: | | więc z łaski swojej jak się nie znasz to nie ośmieszaj się wypisując tu brednie bo tylko ludzi sprowokujesz żeby się z Ciebie nabijali. |
Corvus zastanów się zanim coś napiszesz... |
|
|
|
 |
martynina

|
Wysłany: 2007-02-01, 18:39
|
|
|
| nie zdziwiłabym się jakby P@atryk przestał odwiedzać te forum... Jak chcecie nakłaniać ludzi żeby zaczęli interesować się przyrodą i środowiskiem, jak się z nich nabijacie... powodzenia i krzyżyk na drogę... |
|
|
|
 |
Corvus
Corvus corax

|
Wysłany: 2007-02-01, 21:49
|
|
|
| martynina napisał/a: | | Corvus zastanów się zanim coś napiszesz... |
własnie wyobraź sobie że się zastanawiam dwa razy zanim coś napiszę.
zrozumiełem postawę p@tryka i fakt ze przyznał się do błędu:
| P@tryk napisał/a: | | Akurat nie zczeliłeś.Mam 13.A co do jednego wątku jestem jeszcze nowicjuszem w dziedzinie przyrody.Ale przecież na błędach sie człowiek uczy.Raz tak napisałem drugi już nie napisze |
.......więc możesz już darować sobie te uwagi a nie roztrząsać po kilku dniach!!!!! |
|
|
 |
martynina

|
Wysłany: 2007-02-01, 21:52
|
|
|
będe roztrząsać
ktoś musi ... |
|
|
|
 |
Corvus
Corvus corax

|
|
|
|
 |
DarekŁ [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-02-02, 00:43
|
|
|
Martynina - przecież ta sprawa już znalazła dobre zakończenie a Ty swoim postem po czasie wsadziłaś kij w ,,spokojne już mrowisko" |
|
|
|
 |
GrzegorzBP
|
Wysłany: 2007-02-02, 10:41
|
|
|
| martynina napisał/a: | będe roztrząsać
ktoś musi ... |
a fee... nie ładnie nawet ja sobie odpuściłem bierz przykład ucz się od starszych i nie wychodz przed orkiestrę - przyznał się przeprosił więc ruki pa szfam |
|
|
|
 |
martynina

|
Wysłany: 2007-02-02, 15:57
|
|
|
jaki przykład... ?? zresztą nieważne, może i po czasie, ale ja tylko stwierdziłam fakt, a jak nie chcecie się z tym pogodzić wasza sprawa : P
i róbcie dalej jak uważacie...
a poza tym jakby każdy siedział cicho na tym świecie i nic nie mówił na to co się dzieje w okół niego zapanowałby chaos...
ktoś musi powiedzieć głośno NIE...
ale dobra nieważne... i tak wiem jaka będzie wasza odpowiedź na ten temat, więc nie musicie nic pisać... ale jak już mówiłam wcześniej róbta co chceta!! |
|
|
|
 |
GrzegorzBP
|
Wysłany: 2007-02-05, 07:17
|
|
|
Czepiłaś się jak rzep psiego ogona albo pijany płota - chłopak się przyznał ale ok chcesz prostować - to będę Cię prostował - więc pilnuj się ja cie sledzę i od dzis dokładnie czytam twoje posty - spytaj Mirka co to oznacza |
|
|
|
 |
martynina

|
Wysłany: 2007-02-05, 19:50
|
|
|
przepraszam... yhym... ty mnie zastraszasz?? to ma być groźba?? chyba to nie jest nic złego, że bronie jedną osobę, żebyscie dali jej spokój a tak przy okazji jak już kontynuujesz ten temat to fajnie, że trzeba przepraszać za swoja niewiedze, żeby ludzie przestali sie z Ciebie nabijać... nieważne... nie wiem czy przeczytałeś mój ostatni post, ale napisałam tam że JUŻ SOBIE ODPUSZCZAM.. bo doszłam do wniosku, że nie ma sensu... a tak jak wy kiedyś oskarżaliście mnie, że 'otwieram dawno zagojone rany' tak samo Ty to robisz teraz, a nie wiem przypadkiem, czy to nie ty aby nie napisałeś mi, że mam brać przykład od starszych jeśli juz do końca ma być tak, że cokolwiek napisze na tym forum ma byc krytykowane i jak juz ma być zawsze tak, że to ja jestem ta zła i niedobra... po poprostu napiszcie mi to wprost... bo jak tak ma to wyglądać to lepiej, żeby w ogóle tego nie było... poprostu przestane odwiedzać te forum jak tak tego chcecie |
|
|
|
 |
GrzegorzBP
|
Wysłany: 2007-02-06, 08:20
|
|
|
| martynina napisał/a: | | przepraszam... yhym... ty mnie zastraszasz?? to ma być groźba?? |
nie ja Cię informuję
| martynina napisał/a: | | bo jak tak ma to wyglądać to lepiej, żeby w ogóle tego nie było... poprostu przestane odwiedzać te forum jak tak tego chcecie |
coż jak mówi stare arabskie przysłowie "psy szczekają karawana idzie dalej"...... |
|
|
|
 |
martynina

|
Wysłany: 2007-02-06, 16:41
|
|
|
| możesz tylko żałować, że nie rozumiesz o czym szczekają owe psy.... w takim razie "żegnam" ... miłego kiszenia się we własnym bagnie... |
|
|
|
 |
GrzegorzBP
|
Wysłany: 2007-02-07, 09:14
|
|
|
| martynina napisał/a: | | możesz tylko żałować, że nie rozumiesz o czym szczekają owe psy |
to pretensja nie do mnie a do PANA BOGA ze WIglia tylko raz w roku
| martynina napisał/a: | | się we własnym bagnie... |
coż ... lepesze własne niż cudze... |
|
|
|
 |
forestman
Zgórmysyn

|
Wysłany: 2007-02-07, 11:19
|
|
|
martynina nie zrazaj sie hasłami Grześka - on jest znany z cynizmu co nie znaczy ze jest zły - to bardzo fajny kolega i dobry fachowiec
na forum sa rozne wypowiedzi ale nie trzeba od razu sie obrazac. |
|
 |
Beata
Gorzów n/Wartą

|
Wysłany: 2007-02-07, 14:09
|
|
|
| forestman napisał/a: | | na forum sa rozne wypowiedzi ale nie trzeba od razu sie obrazac. |
też tak sadzę, specyfiką forum jest to, że nie wszyscy dmuchają w tą samą trąbę; od czasu do czasu musi wydzarzyć się jakaś gorąca dyskusja.
Grzegorz ma cięty język - sama kiedyś tego doświadczyłam - ale jednocześnie, tak jak napisał For i wiele razy Mirek i inni też, zawsze służy radą i pomocą i co ważne merytoryczną i fachową.
A że jest dokładny i dociekliwy, no cóż taki ma charakterek
Więc wracaj Martynino i przynieś swoje zabawki z powrotem |
_________________ PTASIE POGOTOWIE POMOC |
|
|
|
 |
|
|