Zamknięty przez: Basior 2007-02-09, 14:19 |
Gatunki Wilków |
| Autor |
Wiadomość |
SMUGA
arborysta

|
Wysłany: 2007-02-07, 16:17
|
|
|
| forestman napisał/a: | | nie zrazaj sie hasłami Grześka - on jest znany z cynizmu co nie znaczy ze jest zły - to bardzo fajny kolega i dobry fachowiec |
Pamiętajcie, ze jedna rzecz to wiedza...
Druga - umiejetność wykorzystania wiedzy...
A trzecia: umiejetność jej podania...
Uwierzcie, ze naprawdę mozna ją podać bez zbednego sarkazmu...
I naprawdę nie jest to takie wcale trudne...
Pozdrawiam... |
_________________ Pozdrawiam...
- Wojtek M.
 |
|
|
|
 |
martynina

|
Wysłany: 2007-02-08, 13:59
|
|
|
nie wkurzyłam się na grześka... nie no na niego to też... ale, że wszyscy się rzuciliście na mnie jakbym nie wiem co powiedziała... a to było tylko zwrócenie uwagi, żeby się tak nie zachowywać, chciałam tylko to wytłumaczyć, a to, że zrobiłam to na swój sposób i odebraliści to jako atak no to co poradze... nie chciałam żeby to tak wyglądało. Bo wy się wkurzyliści i ja się wkurzyłam i nic z tego nie wyszło tak jak miało wyjść... a szkoda .... No a potem grzegorz po dwóch dniach znowu otworzył temat, co mnie wkurzyło jeszcze bardziej.. wiecie, że ja jestem tutaj od niedawna i nieznam was na tyle, żeby wiedzieć kto co kiedy i jak myśli... jakbym wiedziała, że pan G. lubi się tak przekomarzać to bym sobie dała spokój... ale zdziwiło mnie i zarazem ucieszyło, że chcecie, żebym znowu się pokazała... bo szczerze to myślałam, że macie mnie juz dość... po tym całym zajściu... zresztą ja też chciałam sobie zrobić przerwe od forum i ochłonąć troche...
nie jesteści tacy źli jakby się to wydawało, po ostatnim razie... nawet fajna paczka z was poza paroma wyjątkami tylko troche szacunku wzajemnego by wam się przydało |
|
|
|
 |
Beata
Gorzów n/Wartą

|
Wysłany: 2007-02-08, 15:11
|
|
|
martynina, toteż my wszyscy bardzo się nawzajem szanujemy
ale czasami wychodzi tak jak w dużym rodzeństwie - "kłótnie do pierwszej krwi"...
spokój i humor może nas tylko uratować,
dobrze, że jesteś |
_________________ PTASIE POGOTOWIE POMOC |
|
|
|
 |
GrzegorzBP
|
Wysłany: 2007-02-09, 08:53
|
|
|
| SMUGA napisał/a: | A trzecia: umiejetność jej podania...
Uwierzcie, ze naprawdę mozna ją podać bez zbednego sarkazmu... |
Coż... nie lubię, jak na wielkim talerzu z przybraniem leży jeden ziemniak nawet bez skwarki na wierzchu I chyba większość z nas lubi jak po zjedzeniu pamiętamy smak posiłku - zwłaszcza jak jeszcze jest obwicie posypany chili - popiecze w gębie ale smakuje i za jakis czas chce się zjeść jeszcze raz
| martynina napisał/a: | | że pan G. lubi się tak przekomarzać |
z tym panem to daruj sobie proszę Pani |
|
|
|
 |
martynina

|
Wysłany: 2007-02-09, 14:05
|
|
|