Forum Przyrodnicze "BOCIAN"
Wszystko związane z przyrodą

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zabawa
Autor Wiadomość
pieczara 
Adam, bądź Wirus :]

Wysłany: 2006-07-31, 02:57   

...nie zdażyłem podejść do Donalda, aż do mojego pokoju wpadła Doda - Elektroda, zaczęła śpiewać "Szanse znów dostałam, ty ja ciagle masz", przejrzałem na oczy, wykorzystam szanse wstapię do LPR, wtedy zadzwonił Don Romano...

mixer 
Mateusz

Wysłany: 2006-07-31, 09:19   

... i powiedział że mnie nie chce bo mu wykończylem koalicjanta...

arkona1 

Wysłany: 2006-07-31, 18:35   

a ja mu na to - Słuchaj stary, to nie tak, nie bądź zgredem, ja bardzo chcę i wogole - Don Romano próbował coś powiedzieć ale przewrałem mu - Mam niezły zgryz, fryzurę, czyste paznokcie, nie ubieram się na czarno i nigdy nie robiłem Tego z owcą! - krzyknąłem mu do słuchawki, mając nadzieję, że ostatni argument bedzie nie do pobicia - A koalicjanta naprawię! - próbowałem dalej - To się da zrobić, mam świetny klej, sporo bezbarwnej taśmy samoprzylepnej, dratwę i nici a miejska kostnica jest po drugiej stronie ulicy - wyciagnąłem rękę po stojącą na półce instrukcję-niezastąpionego w takich chwilach frankensteina. - Daj mi chwilę!...

Mirek 

Wysłany: 2006-07-31, 19:13   

Ja nie mam takiej bujnej wyobraźni, ale twórzcie Koledzy, twórzcie - fajnie się to czyta :grin:

mixer 
Mateusz

Wysłany: 2006-07-31, 21:53   

... i zająłem się klejeniem i szyciem Andrzeja wyszedł troche krzywy i jego fantastyczna opalenizna przyblakła, ale dzięki kuracji elektrowstrząsami nabrał rumieńców :!: "jak żywy" pomyślałem i powidziałem do Romana...

pieczara 

Wysłany: 2006-07-31, 22:30   

...kochaniutki Andrzejas jest "prawie" jak wczesniej. Nigdy nie był zbyt piekny, ale jak pójdzie do solarium bedzie mniej widac. Założę mu betret i trampy ze stadionu i Andrzejek bedzie jak ta lala. A tak wogóle wisisz mi wino marki Cycula Romanku. Czemu nie byłeś na Woodstocku?...

kasiorek 

Wysłany: 2006-08-02, 12:18   

mialem wazniejsze sprawy na glowie... rozumiesz trza walczyc z ludzmi ktorzy nam sie sprzeciwiaja.. jesli dołączysz do nas to licz sie z tym, ze tez nie bedziesz mogl brac udzialu w takich imprach, bo trzeba ostro pracowac nad zrealizowaniem mojej ideologii! - prawie ze krzyknął z podniecenia Roman. - a poza tym nie bede sie taplał w błocie z tymi wiesniakami;].

arkona1 

Wysłany: 2006-08-02, 21:53   

W tej właśnie chwili przemówiła Doda, o której całkiem zapomniałem. - Słuchaj kotku chciałabym zaspiewać z Tobą w duecie! Masz wspaniały głos i nieziemską aparycję! Hmm - pomyślałem, a ona mówiła dalej - mam kilka pomysłów na stroje dla ciebie, np. widzę Cię jak wbiegasz na scenę w stroju wielkiego strusia. Stajesz obok mnie i robisz o tak (i tu Doda zakręciła biodrami) - O nie! - krzyknąłem lekko poirytowany - nic z tego to już było w ulicy sezamkowej! ale mów dalej!...
Tymczasem Romek po raz kolejny odezwał się w telefonie - Stary słyszysz mnie? Twardy jesteś! proponuję ci niezły układ, cichą posadę i ekstra pieniądze! Odezwij się! - wpatrzony w błekitne oczy Dody machnąłem słuchawką za siebie.
- Co robisz łobuzie, jak Ty mnie traktujesz! Bijesz starą kobietę, która poświęciła dla Ciebie całe życie - niespodziewanie odezwała się, skryta dotąd po kołdrą, sina ze wsciepłości moja mamusia... Byłem zaskoczony, myślałem, że skoro lezy nieruchomo od miesiąca to na pewno nie żyje...

pieczara 

Wysłany: 2006-08-05, 21:14   

Doda krzykneła: zakochałam się w Romanie, i odejdę od Radzia, do Romanka.
Ja na to (cytując Kasperczaka): Wyjdź stad ty wywłoko! Bierz ten telefon i spadaj. Doda na to: hm jestem bystra jak woda w klozecie, to najaję sie do LPR. Tam sa tacy jak ja. I aż podskoczyła z radości, nagle do mnie wchodzi Roman i mówi: Alek miał Edzię Górniak, ja bedę miał Dodę Elektrodę. Wywłoka rzuciła sie mu na szyję, a ja znieszmaczony wydusiłem z siebie...

pieczara 

Wysłany: 2006-08-05, 21:15   

Doda krzykneła: zakochałam się w Romanie, i odejdę od Radzia, do Romanka.
Ja na to (cytując Kasperczaka): Wyjdź stad ty wywłoko! Bierz ten telefon i spadaj. Doda na to: hm jestem bystra jak woda w klozecie, to najaję sie do LPR. Tam sa tacy jak ja. I aż podskoczyła z radości, nagle do mnie wchodzi Roman i mówi: Alek miał Edzię Górniak, ja bedę miał Dodę Elektrodę. Wywłoka rzuciła sie mu na szyję, Romanek załozył jej beret moherowy, a ja znieszmaczony wydusiłem z siebie...

Syriusz 

Wysłany: 2006-08-21, 16:19   

Forumowicze! Czemu już nic nie piszecie w tym temacie? Fajnie sie to czytało :razz: :wink:

mixer 
Mateusz

Wysłany: 2006-08-21, 21:59   

Syriusz napisał/a:
Forumowicze! Czemu już nic nie piszecie w tym temacie? Fajnie sie to czytało

Bo nikt nie ma pomysła jak skończyc to co napisał pieczara :razz:

Mirek 

Wysłany: 2006-08-21, 22:17   

A może ktoś w całości to scali?! Zaczniemy wtedy nową powieść! To oczywiście propozycja, jakby co, to możemy kontynuować...

mixer 
Mateusz

Wysłany: 2006-08-21, 22:45   

To kończymy :green:
Wydusiłem z siebie: wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
I Doda z romkiem żyli długo i szczęśliwie

Syriusz 

Wysłany: 2006-08-21, 22:48   

mixer, to teraz zacznij nową historie :wink:

Odpowiedz do tematu