|
logowanie |
| Autor |
Wiadomość |
arturro

|
Wysłany: 2006-07-09, 10:46 logowanie
|
|
|
Zaznaczam ze na innych forach nie mam tego problemu, otoz: za kazdym razem jak wchodze na to forum, musze sie na nowo logowac. Nie wystarczy zaznaczenie zeby logowalo za kazdym razem itp. Ciasteczka tez nic nie daja. Czasami po jednokrotnej probie logowania wyskakuje mi komunikat ze przekroczylem dopuszczalny limit prob logowania. Pomozcie mi Co jest nie tak. |
|
|
|
 |
Mirek

|
Wysłany: 2006-07-09, 11:10
|
|
|
| Hmm..., to już do Wadery lub do Admina! Ale pewnie nie dzisiaj... |
_________________ TP Bocian
 |
|
|
|
 |
mixer
Mateusz

|
Wysłany: 2006-07-09, 11:34
|
|
|
| arturro napisał/a: | | Nie wystarczy zaznaczenie zeby logowalo za kazdym razem itp. |
Popieram kolega ja tez sobie zaznaczyłem a i tak musze się logowac |
_________________ Najtrudniej jest na końcu miesiąca, zwłaszcza przez ostatnie 30 dni
"Wszystko, co dobre, jest drogie, nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie"
 |
|
|
|
 |
Marcin
|
Wysłany: 2006-07-09, 12:15
|
|
|
| U mnie po zaznaczeniu działa do momentu wyłączenia komputera - po ponownym włączeniu procedurę trzeba powtórzyć! |
|
|
|
 |
Basior
|
Wysłany: 2006-07-09, 17:03
|
|
|
| arturro napisał/a: | | Co jest nie tak. |
Problem jest znany od dłuższego czasu, mam nadzieję ze w końcu uda się poprawić to, ale potrzeba jeszcze troche cierpliwosci... |
_________________ www.ussuri.pl |
|
|
|
 |
krotom
miłośnik PRZYRODY ;)

|
|
|
|
 |
ZaP
Harris user

|
Wysłany: 2006-07-10, 13:26
|
|
|
to nie do końca tak kochani!
cookies dzialają nam z tego forum do momentu zmiany IP oglądającego. Jeśli przypuśćmy ktoś ma DSL'a i korzysta z forum tylko za pomoca tego łącza ciasteczko jest OK, inaczej ma sie sprawa kiedy macie DSL'a w pracy a neostrade w domu, do plików cookies z danymi do logowania przypisane jest ostatnie IP ... czyli to z pracy a w związku z tym - musicie za każdym razem sie logować... od nowa
Pozdrawiam
ZaP |
_________________ --
http://drapole.pl |
|
|
|
 |
krotom
miłośnik PRZYRODY ;)

|
Wysłany: 2006-07-10, 14:24
|
|
|
| zap napisał/a: | | [...]do plików cookies z danymi do logowania przypisane jest ostatnie IP ... czyli to z pracy a w związku z tym - musicie za każdym razem sie logować... od nowa[...] | w takim układzie należy chyba pokombinować z ustawiniami z profilu | Cytat: | Zezwól na autologowanie tylko z ostatniego adresu IP:
Jeżeli adres IP będzie inny niż adres IP ostatniej wizyty wymaga ręcznego logowania. Wyłącz to TYLKO wtedy jeżeli masz zmienne IP i jest dla Ciebie kłopotem ręczne logowanie. Funkcja ta w dużym stopniu zabezpiecza twoje konto. | powinno być na NIE |
|
|
|
 |
arturro

|
Wysłany: 2006-07-10, 16:01
|
|
|
zap , krotom. Duze buzki. Pomogla zmiana w profilu, tak jak mowiliscie. Dzieki serdeczne |
|
|
|
 |
mixer
Mateusz

|
Wysłany: 2006-07-10, 19:06
|
|
|
| arturro napisał/a: | | Pomogla zmiana w profilu |
Mi torze |
_________________ Najtrudniej jest na końcu miesiąca, zwłaszcza przez ostatnie 30 dni
"Wszystko, co dobre, jest drogie, nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie"
 |
|
|
|
 |
krotom
miłośnik PRZYRODY ;)

|
|
|
|
 |
ZaP
Harris user

|
Wysłany: 2006-07-11, 10:13
|
|
|
zdecydowanie jak kolega powyżej wszelkie czułości tylko od płci przeciwnej
Ps a Adminowi proponowałbym zmiane domyślnych ustawień dla nowego profilu, ewentualnie globalnie zmienić tą wartość i wszyscy będą szczęśliwi -
Ps2 - miałem już dawno to napisac ale niestety doskwiera mi stały nieuleczalny brak czasu
ZaP |
_________________ --
http://drapole.pl |
|
|
|
 |
|
|