|
Zdrowy styl życia |
| Autor |
Wiadomość |
Namor

|
Wysłany: 2006-01-23, 10:50
|
|
|
Niektórzy ostatnio chyba odczytują temat tego wątku nie jako "Zdrowy styl życia" lecz jako "Zdrowy styl picia" |
|
|
|
 |
Batman

|
Wysłany: 2006-01-23, 16:14
|
|
|
| Corvus napisał/a: | | tego nie napisałem ja , tylko Liduśka.................. ja tam nie mam żadnego niezdrowego pociągu do syropu....... |
Coś sie musiało pokiełbasić, sorry
| Corvus napisał/a: | | co do nazwania Ciebie narkomanem za spożywanie absyntu, to powiedz mi z wyciągu jakiego zielska jest robiony i jakie ma działanie........ |
No to jest wódka piołunówka, a wiec z piołunu, a jakie ma działanie, jedni mówią że wprowadzqa w otępienie, inni ze w halucynacje, a ja wiem jedno: na pewno ogrzewa
| Namor napisał/a: | | Niektórzy ostatnio chyba odczytują temat tego wątku nie jako "Zdrowy styl życia" lecz jako "Zdrowy styl picia" |
No, jest to niewatpliwie nieodzowny element naszego życia, bo człowiek nie wielbłąd, pić musi A widzi mi sie że wszystko co o piciu piszemy, dotyczy jak najbardziej naszemu zdrowiu.
Więc na zdrowie |
_________________ "Kiedy wytniemy ostatnie drzewo i kiedy zabijemy ostatnie zwierzę, to wtedy stwierdzimy, że nie możemy jeść pieniędzy". |
|
|
|
 |
Namor

|
|
|
|
 |
Szybszy

|
Wysłany: 2006-01-24, 23:44
|
|
|
Ja mam dobry metabolizm i jedyne czego potrzebuję (przynajmniej na razie) żeby czuć się dobrze to solidnej aktywności fizycznej w sportach rozciągających i wzmacniających mięśnie pleców (ach ten kręgosłup...) czyli - pływanie i jakiś sport ogólnorozwojowy, w moim przypadku boks.
Ku mojemu nieopisanemu szczęściu znalazłem miejsce gdzie jest zarówno boks jak i basen i od wtorku zaczynam po ponad rocznej przerwie. Trzymajcie kciuki! |
|
|
|
 |
kasiorek

|
Wysłany: 2006-08-09, 14:23
|
|
|
najlepsza na odchudzanie jest aktywnosc fizyczna. ja nie odmawiam sobie przyjemnosci typu czekolada, wafelki itp. ale za to duzo cwicze i jestem zadowolona ze swojej figury. Za to nie jem żarcia z mcdonalda, zupek z torebek ani tego typu rzeczy bo to chyba najbardziej dodaje tluszczyku w ciele, ktorego trudno sie pozbyc. tak jest najlepiej bo nie trzeba rezygnowac z przyjemnosci... baa, mozna czerpac wiecej przyjemnosci ze sportu. latem szczegolnie warto byc aktywnym:) |
|
|
|
 |
ZaP
Harris user

|
Wysłany: 2006-08-09, 14:35
|
|
|
| szybszy - czy mógłbyś w takim arazie w ramach porannego sparingu-treningu znokautować duchowego przywódce A. Leppera ? |
_________________ --
http://drapole.pl |
|
|
|
 |
Szybszy

|
Wysłany: 2006-08-09, 14:55
|
|
|
| zap napisał/a: | | szybszy - czy mógłbyś w takim arazie w ramach porannego sparingu-treningu znokautować duchowego przywódce A. Leppera ? |
To byłoby proste - gość oczywiście kłamał co do tego, że w młodości trenował boks (chyba że raz albo dwa). Było to widać w jakimś reportażu gdzie "boksował" w worek jak panienka.
Ale nie muszę go nokautować, Jarek K. zrobi to za mnie, tak jak już zrobił z innymi szkodnikami - PSL i LPR. |
|
|
|
 |
kasiorek

|
Wysłany: 2006-08-09, 16:09
|
|
|
| Szybszy napisał/a: |
To byłoby proste - gość oczywiście kłamał co do tego, że w młodości trenował boks (chyba że raz albo dwa). Było to widać w jakimś reportażu gdzie "boksował" w worek jak panienka. |
a mi sie wydaje, że wcale nie kłamał, może rzeczywiście w młodości trenował boks, tylko że zrezygnował, bo pewnie był taką lebiodą, co nie umiała pożądnie kogoś walnąć, to sam dostawał mocno po gębie.. efekty tego widać w dzisiejszym dniu (w główce troszke mu się poprzestawiało no i buzia też troszkę powykrzywiana mu została) |
|
|
|
 |
Pełek
Jakub Pełka

|
Wysłany: 2006-08-09, 16:48
|
|
|
a ja powróce do tematu...
Zdrowy tryb życia :
- sen min. 7-8 godzin dziennie - niby nierealne, ale jednak skuteczne - człowiek nie czuje sie zmeczonym, nie magazynuje tluszczyku itd.
- przebywanie na świeżym powietrzu
- zamiast przed telewizorem - na spacer
- zdrowe odżywianie - zamiast chipsów owoce, a zamiast ShitDonalda zdrowy obiad
- uśmiech i radosne nastawienie do życia |
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" R.Kipling
Zdjęcia lotnicze małych obszarów - www.gisproject.pl |
|
|
|
 |
green power
ponad podziałami x 2

|
Wysłany: 2006-08-09, 17:05
|
|
|
wszystko inne ok ale to: | Pelek napisał/a: | | sen min. 7-8 godzin dziennie | na studiach nierealne zreszta ja lubie hardkor i juz sie przyzwyczaiłem i szczególnie jak jestem w terenie - moge w ogóle nie spać |
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu[...]" W. Koehler, 1961. |
|
|
|
 |
Pełek
Jakub Pełka

|
Wysłany: 2006-08-09, 17:16
|
|
|
| green power napisał/a: | | na studiach nierealne |
jak to nie?! jak najbardziej realne - chyba ze imprezy są, to wtedy mniej... ale tak? spokojnie A co do pobytu w terenie to inna bajka |
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" R.Kipling
Zdjęcia lotnicze małych obszarów - www.gisproject.pl |
|
|
|
 |
green power
ponad podziałami x 2

|
Wysłany: 2006-08-09, 18:07
|
|
|
| Pelek napisał/a: | | chyba ze imprezy są, to wtedy mniej... ale tak? spokojnie | no jesne, że o imprezy ( do tego sowy, pilchy i inne nocne "gady" ) - przecież nie chodziło mi bynajmniej o nauke ja w życiu na nauke nie zarwałem żadnej nocki i jak na razie nie mam zamiaru tego zmieniać |
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu[...]" W. Koehler, 1961. |
|
|
|
 |
|
|