|
Ptaki a ruch drogowy |
| Autor |
Wiadomość |
Mirek

|
Wysłany: 2006-07-23, 18:54 Ptaki a ruch drogowy
|
|
|
| Kilka dni temu usłyszałem informację o groźnym wypadu samochodowym. Przyczyną był bocian, który wyszedł na drogę. Jeden z kierowców chciał go ominąć, co doprowadziło do czołowego zderzenia. Szczegółów nie zapamiętałem (gdzie i czy były ofiary śmiertelne). Słyszeliście o innych wypadkach spowodowanych przez ptaki? |
_________________ TP Bocian
 |
|
|
|
 |
mender

|
Wysłany: 2006-07-23, 20:53
|
|
|
Ja ostatnio bym miał czołowe zderzenie, bo zagapiłem się na ładne ... "dzierlatki" |
_________________ Ratuj Kwiecewo! |
|
|
|
 |
mixer
Mateusz

|
Wysłany: 2006-07-23, 21:11
|
|
|
| mender napisał/a: | bo zagapiłem się na ładne ... "dzierlatki" |
Ale chyba żadnej nie przejechałeś |
_________________ Najtrudniej jest na końcu miesiąca, zwłaszcza przez ostatnie 30 dni
"Wszystko, co dobre, jest drogie, nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie"
 |
|
|
|
 |
Mirek

|
Wysłany: 2006-07-23, 21:13
|
|
|
No no, jak o dzierlatkach do do kuluarów |
_________________ TP Bocian
 |
|
|
|
 |
mixer
Mateusz

|
Wysłany: 2006-07-23, 21:22
|
|
|
Spokojnie Mirq |
_________________ Najtrudniej jest na końcu miesiąca, zwłaszcza przez ostatnie 30 dni
"Wszystko, co dobre, jest drogie, nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie"
 |
|
|
|
 |
pieczara
Adam, bądź Wirus :]

|
Wysłany: 2006-07-24, 17:46
|
|
|
| No niestety często widać rozjevchane ptaki, mój brat przejechał kawkę w zeszłym tygodniu. Ale mu wybaczyłem, bo uratował jerzyka. |
|
|
|
 |
Wadera
życie jest piękne

|
Wysłany: 2006-07-24, 22:22
|
|
|
Z bocianami nie przelewki! W piątek mieliśmy zgłoszenie rannego bociana! Zderzył sie z szybą malucha (126p) - w maluchu wybita szyba, bocian padł Na szczęscie kierowcy nic sie nie stało. To zdarzenie miało miejsce pod bocianim gniazdem , bocian leciał do młodych z pokarmem. |
|
 |
lord haos
Zbychu

|
Wysłany: 2006-08-14, 15:10
|
|
|
| A ja o mały włos dzisiaj miał bym kolizje z gołębiem. Na szczęscie na przciwległym pasie ruchu nic nie jechało i odbiłem lekko w lewo aby mi się gołąb od szyby nie odbił. Gdzie ten ptak miał oczy??? |
_________________ Nic nie przeraża weterynarza! |
|
|
|
 |
|
|