Forum Przyrodnicze "BOCIAN"
Wszystko związane z przyrodą

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Obiektyw
Autor Wiadomość
Słodki 

Wysłany: 2006-05-11, 14:13   Obiektyw

Chciałbym kupić teleobiektyw. Myślę o starym fotosnajperze rosyjskim. Może ktoś posiadał ten sprzęt. Chciałbym się dowiedzieć o tym jak sprawdzał się w fotografii ptaków i ssaków

Mario1400 
Mariusz Sz.

Wysłany: 2006-10-11, 15:08   

co do rosyjskich obiektywow TO SA SWIETNE!!! mam starego zenka i sprawuje sie the best owszem ostrosci napewno ni eustawisz tak szybko jak w nowoczesnym kanonie ale to jednak jest potego duzy jasny obiektyw dobrze lapiacy ostrosc i dla wprawnego fotografa napewno nie sprawi trudnosci ani zawodu z powody słabej jakosci zdjec a i dobrzez rysuje. co prawda osobisci etakiego obiektywu nie posiadam ale mialem z nim doczynienia i uwarzam ze to bylby dobry zakup. szcegulnie jak ma sie aparat ze starym mocowaniem obiektywy takim jak m44 czy jakos tak [nie pamietam tych oznaczen:D] pozdro

Mario1400 
Mariusz Sz.

Wysłany: 2006-10-11, 15:11   

a co do fotografi ptakow i ssakow to ci powiem ze swojego zdania nie mam bo mialem okazje nim popstrykac tylko przez dwa dni nauki szkolnej wiedz do lasu z nim nie poszedlem ale z tego co slyszalem to jest swietny jak sie pytalem zanjomych o tani obiektyw do fotografii przyrody [ptaki i inne ruchliwe zwierzaczki ] to polecali mi wlasnie ten obiektyw. jak masz jakies pytania odezwij sie na Gadu-Gadu albo PW

Słodki 

Wysłany: 2006-11-10, 19:06   

Dzięki już go kupiłem tylko nie mogę wyprubować poniewarz jak to w liceum dużo nauki :cool:

Odpowiedz do tematu