|
Obiektyw |
| Autor |
Wiadomość |
Słodki
|
Wysłany: 2006-05-11, 14:13 Obiektyw
|
|
|
| Chciałbym kupić teleobiektyw. Myślę o starym fotosnajperze rosyjskim. Może ktoś posiadał ten sprzęt. Chciałbym się dowiedzieć o tym jak sprawdzał się w fotografii ptaków i ssaków |
|
|
|
 |
Mario1400
Mariusz Sz.

|
Wysłany: 2006-10-11, 15:08
|
|
|
| co do rosyjskich obiektywow TO SA SWIETNE!!! mam starego zenka i sprawuje sie the best owszem ostrosci napewno ni eustawisz tak szybko jak w nowoczesnym kanonie ale to jednak jest potego duzy jasny obiektyw dobrze lapiacy ostrosc i dla wprawnego fotografa napewno nie sprawi trudnosci ani zawodu z powody słabej jakosci zdjec a i dobrzez rysuje. co prawda osobisci etakiego obiektywu nie posiadam ale mialem z nim doczynienia i uwarzam ze to bylby dobry zakup. szcegulnie jak ma sie aparat ze starym mocowaniem obiektywy takim jak m44 czy jakos tak [nie pamietam tych oznaczen:D] pozdro |
_________________ Mimo że sowa ma ptasi móżdżek, nie przeszkadza jej to w uchodzeniu za symbol mądrości. ] |
|
|
|
 |
Mario1400
Mariusz Sz.

|
Wysłany: 2006-10-11, 15:11
|
|
|
| a co do fotografi ptakow i ssakow to ci powiem ze swojego zdania nie mam bo mialem okazje nim popstrykac tylko przez dwa dni nauki szkolnej wiedz do lasu z nim nie poszedlem ale z tego co slyszalem to jest swietny jak sie pytalem zanjomych o tani obiektyw do fotografii przyrody [ptaki i inne ruchliwe zwierzaczki ] to polecali mi wlasnie ten obiektyw. jak masz jakies pytania odezwij sie na Gadu-Gadu albo PW |
_________________ Mimo że sowa ma ptasi móżdżek, nie przeszkadza jej to w uchodzeniu za symbol mądrości. ] |
|
|
|
 |
Słodki
|
Wysłany: 2006-11-10, 19:06
|
|
|
Dzięki już go kupiłem tylko nie mogę wyprubować poniewarz jak to w liceum dużo nauki |
|
|
|
 |
|
|